De Hazelaar gaat voor Natuurlijk.
Daarbij streven wij naar een volledig assortiment van producten met een traceerbare herkomst, geen schadelijke E nummers of synthetische nabootsing.

Natuur is de bron van ons bestaan. De werking van de  natuur is magnifiek. Nabootsen van natuur kan mooie resultaten geven maar heeft ook altijd een minder gewenst effect. Vaak omdat slechts een deel van de natuur wordt gebruikt en niet de werking van het geheel wordt nagebootst.

Wilgenbast is hier zo’n heel mooi voorbeeld.

Lees meer…

Met een groeiend aantal artsen en therapeuten onderhoud De Hazelaar goede contacten. Ons assortiment wordt aangepast op wat artsen en therapeuten voorschrijven. Hebben wij het niet direct op voorraad dan is het de volgende dag leverbaar. De Hazelaar neemt direct contact op met de betreffende arts / therapeut indien er rond een bestelling of levering vragen ontstaan.

De Hazelaar heeft een verscheidenheid aan disciplines beschikbaar. Naast het reguliere ‘Drogist’ zijn hier op individuele basis Lakshmi-Schoonheidstherapie, Psychodynamische therapie (Hypnotherapie / EMDR), Energetische therapie, Kinesiologie,  en Orthomoluculaire therapie  aan toe te voegen. De module medische basiskennis is op HBO niveau beschikbaar.

Om deze kennis actueel te houden neemt het team zeer frequent deel aan trainingen en cursussen. Daarnaast worden vakbeurzen en symposia bezocht en is er een behoorlijke stapel vakliteratuur die doorgewerkt wordt.