Leveranciers

Neem een stap terug in de tijd en adem de sfeer van bijna een eeuw geleden. Drogisterij “De Hazelaar” is gevestigd in een eeuwenoud pand met een interieur uit 1910. Reeds toen was in het pand een drogisterij gevestigd. Ons assortiment is in al die tijd maar gedeeltelijk veranderd. Homeopathische middelen (ook toen heel populair, getuige nog enkele verpakkingen uit de jaren ’30), kruiden en specerijen, chemicaliën, verpakte geneesmiddelen en verbandartikelen waren toen (en zijn nu) belangrijke producten in onze winkel.

 

Wij mengen indien gewenst geneeskrachtige kruiden in elke door u gewenste hoeveelheid of maken in overleg met u één van onze krachtig werkende combinaties.

 

Hebt u vragen over deze artikelen, aarzel niet: wij adviseren u, puttend uit jarenlange ervaring, over alles wat u hierover wilt weten. Daarnaast geven wij u graag vakkundig advies over voedingssupplementen, phytotherapie, natuurcosmetica en cadeauartikelen.

Een aantal zeer exclusieve series staan tot onze – en natuurlijk ook uw – beschikking. Bijvoorbeeld het Franse merk L’Occitane. Een serie cosmetica, zepen van uitzonderlijke kwaliteit en douche- en badproducten met zuivere etherische oliën. Alles met een zeer fraaie, nostalgische verpakking. Verder ook voedingssupplementen van het merk Solgar, dat reeds vanaf 1947 op de markt is en de Nederlandse serie Allis met een aantal exclusieve producten. En niet te vergeten enige zalven en oliën, die reeds dertig jaar door ons in eigen beheer worden vervaardigd. Denk ook aan bijvoorbeeld massageolie en bad- of doucheschuim, waar – terwijl u wacht – één van de vele etherische oliën aan kan worden toegevoegd.

Ook als u uw druiven of pruimen uit uw tuin niet bij kunt eten hebben wij een oplossing in de vorm van attributen om wijn te maken. Ook hier weer voorzien van deskundig advies.

Tenslotte vragen wij uw aandacht voor onze bijzondere collectie handgevormde kaarsen uit voormalig Oost Berlijn, vervaardigd door de kaarsenkunstenaar Milan Bader en de hand gedompelde kaarsen van Jan Klarenbeek uit Nieuwegein met brandduur van 15 tot 350 uur.

Nieuwsgierig? U bent altijd, geheel vrijblijvend, welkom bij

 

Drogisterij “De Hazelaar”
Julianastraat 38 te Alphen aan den Rijn
+31 (0) 172 – 477861